Smart cache

Den största innovationen är serverns intelligenta innehållscache. Eftersom kunderna hämtar sitt innehåll direkt från samma databas som används för leverans minimeras cachelagringen av servern. Den smarta cachen distribuerar uppdaterat, enhetsoptimerat innehåll snabbt och intelligent, och layouten för publikationen skapas endast på enheten vid läsningsögonblicket.

Responsiv, optimerad och snabbt uppdaterad layout

Eftersom innehållet och layouten är helt åtskilda kan du dra nytta av de senaste webbläsarfunktionerna: HTML5, javascript och CSS-teknik för att skapa layouten för olika läsenheter och webbläsare. Smart Cache skickar automatiskt ett systemoptimerat innehållspaket till din enhet. Bilderna och filmerna har redan anpassats av systemet. enhetskrav. Layouten och innehållet svarar på enhetens form och storlek.

Utseendet och funktionaliteten på webbplatser implementerade med NeoDirect utformas efter kundens behov. Fokus för designen är mobil, men sidorna är även skalbara för andra slutenheter.

Utseendet och funktionaliteten på webbplatser implementerade med NeoDirect utformas efter kundens behov. Fokus för designen är mobil, men sidorna är även skalbara för andra slutenheter.

Enkel paketering av innehållet

När webbpublicering är en sömlös del av leveransprocessen kan innehåll enkelt paketeras och publiceras visuellt i en mängd olika format. Dessutom kan denna sömlöshet hos systemen också tänkas ur en kommersiell synvinkel: när innehållspaketet är enkelt att skapa kan paketeringen göras utan separat teknisk personal med leveranskraft, kostnadseffektivt och snabbt. Tiden för att skapa en ny publikation beräknas i timmar snarare än dagar eller månader! Fram till det sista kan även läsarprofilering beaktas i förpackningar, och publikationer kan skapas upp till individuella nivåer som anpassade innehållsenheter.

Intressanta artiklar:

Lo Media ePaper

Vakka-Suomi website

Lokaltidningen fördubblade antalet besökare på webben