Ylä-Satakunta använder redan Anygraafs Neo publiceringssystem, AProfits för annonsförsäljning och bokning, CProfit prenumerationssystem för både print och digitala läsare och NeoDirect onlinepubliceringsplattform. Med NeoDirect har Ylä-Satakunta utvecklat sin onlinenlösning med att lägga till ePaper som även uppfyller EU:s tillgänglighetskrav med automatisk maskinläsning av artiklar.

"Neos webbläsarbaserade eNeo-användargränssnitt gör reportrarnas arbete enklare, mer flexibelt och från platser utanför kontoret. Det gör det möjligt för digital publicering att ske inte bara i realtid utan också på ett riktat sätt som når identifierade målgrupper. Vår verksamhet fortsätter att stärka vår digitala första strategi”, säger Jukka Huikko, vd för Ylä-Satakunnan Sanomalehti Oy och chefredaktör för lokaltidningen Ylä-Satakunta.

Med början under 2020 genomförde Ylä-Satakunta en stor digital reform i hela sin verksamhet. Utvecklingsarbetet har fortsatt stadigt sedan dess. Utvecklingsarbetet har också tagit hänsyn till eventuella behov av en framtida miljö med flera tidningar.

"Anygraafs samarbete för att etablera och implementera nya utvecklingsfaser som stödde våra mål övertygade oss", säger Huikko.

”Tillsammans med en innovativ och framtidsorienterad kund som Ylä-Satakunta har vi kunnat bygga lösningar som håller långt in i framtiden och möjliggöra en kontinuerlig utvecklingsmodell utifrån kundens behov. Vi ser fram emot vad Ylä-Satakuntaborna kommer att hitta på härnäst”, säger Janne Ahramo från Anygraaf.

Ylä-Satakunta är en lokaltidning i Parkano, Karvia och Kihniö, som utkommer en gång i veckan på onsdagar och på nätet www.ylasatakunta.fi. Tidningens rötter går tillbaka till 1933, då Parkanon Sanomat startade. Senare ändrades tidningens namn till Parkanon Seutu. Under namnet Ylä-Satakunta har tidskriften utkommit sedan 1942.

För mer information: • VD Oscar Yngwe, Anygraaf AB, mobil +46-761634233, oscar.yngwe(at)anygraaf.se